Huis & Kamers

Haza Angosta ligt op 30 hectaren grond op een hoogte van 900 meter. De rust is gegarandeerd evenals privacy. Toch voel je je hier niet alleen door het visuele contact met Ronda, de vele mountainbikers en wandelaars die het terrein passeren en de ruiters van de nabijgelegen manege. Op het terrein ligt een oude ruïne waar via een mooi wandelpad naar toe te lopen is. Onderweg komt u bankjes tegen om van het prachtige uitzicht op het dal te genieten en de rust te ervaren van dit prachtige stukje natuurgebied.

De kamers van Haza Angosta zijn rondom een ruime patio gelegen. 3 kamers bevinden zich op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping aan de veranda. Deze kamers zijn voorzien van een zonnescherm zodat ook in hoog zomer de temperatuur in de kamers aangenaam blijft. In de kamers zijn toiletpapier, handzeep, grote en kleine handdoeken aanwezig.

De oppervlakte per kamer varieert van 19 m2 tot 28 m2. Kamer 1, 3 en 4 zijn het grootste en hebben een prive terras/balkon.

Momenteel verhuren wij uitsluitend de gehele woning, de kosten daarvan zijn 500 Euro per dag en het minimaal te boeken aantal dagen is 4. Incheck tijd is rond 16:00 uur en uitcheck tijd is rond 11:00 uur.

Kamer 1 Kamer 2 Kamer 3 Kamer 4 Kamer 5 Kamer 6


Selecteer in onderstaande kalender uw gewenste data om het gehele verblijf te boeken.

Kalender word geladen……
– Beschikbaar
 
– Gereserveerd
 
– In behandeling

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Aantal gasten*:

Telefoonnummer*:

Eventuele extra verzoeken: