Faciliteiten

Woonkamer

      

Er kan gegeten worden op de patio maar ook in de gezellige woonkamer. De woonkamer is voorzien van een grote haard die aangestoken kan worden als de avond net iets te kil aanvoelt. Er staat een bankstel en een gezellige tafel waaraan u heerlijk kunt dineren.

Keuken

                                       

Het huis beschikt over een professionele keuken met alle benodigde apparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Daarnaast beschikt het over een professionele vaatwasser.

Avondeten

U kunt eten bereiden is onze professionele keuken. Daarnaast zijn er natuurlijk vele restaurants in Ronda. U kunt een maaltijd genieten in een café of tappasbar maar ook dineren in diverse goede restaurants waaronder 3 met een Michelinster. Houdt daarbij wel rekening met de Spaanse etenstijden. In een restaurant eet u vanaf 20.30 uur.

Het dichtstbijzijnde restaurant is gevestigd in Hotel Pasado de Ronda bij de afslag naar de MA7402, op 20 minuten rijden van het huis.

voor meer Restaurants in Ronda:  Klik hier.

Voor restaurants met een Michelinster: klik hier

Zwembad

                                    

Vlak bij het huis, een etage lager, bevindt zich een groot, door de zon verwarmd zwembad van 12 bij 4 meter (1.40 – 2.00 meter diep). Ook een buitendouche is aanwezig.

Er zijn ligbedden voor u neergezet op het grasveld rondom het zwembad met heerlijke kussens zodat u kunt relaxen. Nog een etage lager kunt u op fijne relaxstoelen onder de bomen genieten van het uitzicht.

Wasmachine en droger

U kunt gedurende uw vakantie vrijblijvend gebruik maken van de wasmachine (twee maal) en de droger.

Terrein

                        

Haza Angosta ligt op 30 hectaren grond op een hoogte van 900 meter. De rust is gegarandeerd evenals privacy. Toch voel je je hier niet alleen door het visuele contact met Ronda, de vele mountenbikers en wandelaars die het terrein passeren en de ruiters van de nabijgelegen manege. Op het terrein ligt een oude ruïne waar via een mooi wandelpad naar toe te lopen is. Onderweg komt u bankjes tegen om van het prachtige uitzicht op het dal te genieten en de rust te ervaren van dit prachtige stukje natuurgebied.

Wat u nog moet weten

  • Bedlinnen en handdoeken worden door ons verzorgd.
  • Op het terrein bevinden zich twee katten. Deze lopen vrij rond.
  • Omdat het huis op een berg staat kan het in de late avond en vroege ochtend van het voor- en najaar fris aanvoelen. Wij adviseren u daarvoor geschikte kleding mee te nemen.
  • De weg naar Haza Angosta vanaf Ronda is voor een klein gedeelte onverhard (3 kilometer). Er kunnen zich kuilen in deze weg bevinden. Wij adviseren daarom rustig te rijden op dit gedeelte van de weg.

Homepage