Contact en info

Adres: Cortijo del Haza, 29400 Ronda, Malaga, Spanje

hazaangosta@outlook.com

Auto huren

U kunt op het vliegveld van Malaga een auto huren bij Helle Hollis. Bij boeking van een kamer krijgt u van ons een kortingscode die u bij reservering van de huurauto kunt gebruiken. U krijgt dan een korting van 15%. Let op: deze code werkt alleen bij reservering, het is niet achteraf in te zetten.

Klik hier voor reservering van een auto

Route beschrijving

Het huis is maar op 1 manier te bereiken. Dat is via de weg MA7402. Helaas geeft Goolge maps een andere route aan maar deze loopt dood.Daarom hieronder de goede routebeschrijving naar ons prachtige huis.

Ga naar Ronda en typ in Google maps: Hotel Posada de Ronda. Vanaf daar typt u in: Cortijo del Haza. U kunt ook direct vanaf het vliegveld Cortijo del Haza intoetsen met als tussenstop Posada del Ronda. Routebeschrijving vanaf Ronda: Passeer Hotel Posada de Ronda dat ligt aan uw rechterhand. Rij nog 700 meter rechtdoor en neem dan de afslag MA7402 naar rechts. Aangegeven staat Acinipo en Bodega Chinchilla. Deze asfaltweg vervolgt u 4.3 kilometer, dan gaat u rechtsaf (bij de afvalcontainer) en komt u op een onverharde weg. Deze weg is vrij breed, let wel op enkele kuilen. Rij 3.6 kilometer op deze weg omhoog, sla rechtsaf een smalle onverharde weg op(u heeft dan inmiddels Bodega Chinchilla aan uw linkerhand gepassert). Deze weg rijdt u 1.3 kilometer door totdat u recht voor de poort staat van Haza Angosta. U kunt naar binnen rijden en na 400 meter rijdt u een heuvel over waarna de parkeerplaats zich meteen rechts bevindt. U kunt bij het huis parkeren. Handige links